2012 m. spalio 29 d., pirmadienis

Pagaliau. Maratono rezultatas - 1 val. 45 min.!




Greitai maratoną galima nubėgti ne tik Berlyne. Štai „Šviesos karių“ pažiba Gediminas Grinius vakar Lenkijos užkampyje distanciją įveikė per 1 val. 44 min. 59 sek. Ir tai net nėra Pasaulio rekordas, nes Gediminas atbėgo trečias.

Tiesa, nugalėtojo nuotraukos šios dienos laikraščiuose taipogi neradau, nes rekordų fiksuotojai senamadiškai laikosi viduramžiškų laiko matavimo taisyklių, neatsižvelgdami į visiškai teisėtus susitarimus kartą per metus pasukti laikrodžius valanda atgal. O išradingi varžybų Košalyne rengėjai smaginasi ir kitus linksmina...

Laikas nevisagalis.

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Maratono laukas pastaruoju metu ištuštėjęs. O atrodytų, jog dabar kaip tik metas daug skaityti apie bėgimą. Rašyti taip pat. Gal rašote naują knygą? O gal verčiate kokią "Born to run"? Skaitytojų, manau, tokiai ar panašiai knygai tikrai atsirastų...

Ignas Dilys (Staškevičius) rašė...

Ačiū už dėmesį, paraginimą. Išties pastaruoju metu daugiau rašau ne Maratono laukui, nes patraukė kitoks žanras. Jei pasiseks, kada nors pasiūlysiu naują knygą su istorijomis iš verslo pasaulio. O bėgikams skaityti yra ką - gimė naujų tinklaraščių, kuriuos mielai rekomenduoju, daugybę įdomybių galima išknisti archyvuose.

Beje, maratono laukas turi rubriką Svečių pasirodymai - siūlykite savo tekstus ir nuotraukas e.paštu maratonolaukas@hotmail.com. Naujus, neišklydusius iš trasos dalykus įdėsiu, nurodydamas autorystę.